Sömn är för mesar...

Hej mina älskade människor som hänger sig kvar på bloggen fastän jag aldrig skriver något här.. Denna gången tänker jag inte lova att jag ska börja blogga mer för märker själv att det inte funkar som jag vill :( men vill inte heller ta bort bloggen då jag tycker det är ganska skönt att skriva av mig såhär ibland när jag sitter sömnlös klockan halv 4 på natten.. Det var nämligen så att igår tog jag tabletter för mitt knä som spökat på sista tiden och tabletterna gjorde så jag sov i cirkus 13 timmar utan avbrott (detta har nog inte hänt någonsin innan om jag inte varit sjuk!) och detta gör att jag inte kan sova inatt :( så nu sitter jag här i sängen och äter gröna oliver från burk, lyssnar på disneylåtar och funderar på varför jag alltid blir så törstig så fort jag kommit upp i min säng? 

Så vad har jag gjort hittills för att fördriva tiden? Jo jag har gått igenom 300 blogginlägg, kollat på 100 youtubevideos från olika människor, funderat på hur lång tid det skulle ta att gå från mig till Statoil 24 och köpa en Cola och gå hem igen (jag sa ju att jag blir törstig när jag lagt mig i sängen!!!), legat på rygg i sängen och dansat med fötterna i luften samtidigt som jag sjunger med till backstreetboys och det jag har gjort större delen av kvällen sen jag gick upp på mitt rum - KOLLAT RAKT IN I EN VÄGG OCH UNDRAT VARFÖR JAG INTE SOMNAR!!!! 

Men ja jag får väl ge det ett nytt försök igen och tills vi hörs nästa gång ha det fett and love you guys <3

Kristian Gidlund

Vart ska man nu börja? Jag börjar såhär.. Min underbart knäppa vän Sandra ringde precis från USA och vi pratade en stund innan hon sa att jag skulle läsa en godnatt saga för henne så jag satte mig i sängen med henne på högtalartelefon och började läsa från "i kroppen min" av Kristian Gidlund och plötsligt hör jag hur Sandra har somnat men jag fortsätter att läsa lite till.. Det är nog en av dem mest gripande böckerna jag har läst men även extremt sorglig så nu sitter jag här och gråter till boken och jag har inte ens kommit till sidan 20!! Hur ska detta sluta? Hur ska jag kunna läsa klart boken om jag sitter och nästan hulkar efter att han bara skrivit att han har fått sin första cellgiftsbehandling? Jaja det får jag väll ta senare för nu ska jag bättre på sminket och packa min väska för att dra in till stan!London baby!

Jag och Mari bestämde oss för några veckor sedan att vi ska flytta till London och från början tänkte man typ att "jaja det kanske blir i framtiden men inte nu.." Men ju mer vi snackar om det desto mer pepp blir jag och idag tittade jag flyg i slutet på augusti och vi kan få en resa för bara 250 kronor :D kommer försöka att uppdatera på bloggen om vår planering och resa! Men om jag skulle glömma nu när det inte händer så mycket så lovar jag att ni kommer få så många inlägg att ni kan skriva en bok när jag flyttat till London ;) puss på er sålänge!!