Godnatt!

Hade idag bestämt mig för att jag skulle sova extra tidigt så jag orkade upp imorgon men sen pratade jag med bästa vännen och hon frågade om jag ville med och se nya Avengers och vem säger nej till lite snygga superhjältar och massa action? Inte jag iaf så jag satte upp håret i en knut, slängde på mig jackan och stack på bio! Så min tidiga kväll slutade nu med att jag precis kommit hem och lagt mig men är inte tillräckligt trött för att kunna sova :/ jaja jag får väl stå mitt kast med att vara dödstrött imorgon när vi pratar om prissättning och försäkringar.. Som att tanken på ekonomi och siffror redan får mig att vilja sova :( och tänka sig att för bara något år sedan var jag fast besluten om att jag skulle läsa till civilekonom! Haha hade nästan velat träffa mig själv i det stadiet och frågat vad fan jag tänkte :p men nu är det väl dags för John blund att göra ett desperat försök att få denna (snart) 22åringen att sova :) 

 
Tappade min popcornskål (eller vad man nu ska kalla det) två gånger innan bion ens hade börjat! Klantig? Jag? Nejdå ;)

Kredit, debet och likviditetsbudget

Fyfan vad jag bara vill spy på allt som heter ekonomi just nu!!! Kan tänka mig att dem som tycker det är kul med excel och siffror är väldigt exalterade över det här men jag vill typ bara ut och producera och inte sitta här och tråka :( men jaja snart ör vi klara med detta och då får jag baka och ta foto hela dagarna :DNote to self..

Om man ska äta majskolvar så är det en ganska bra idé att inte duscha precis innan för man kladdar som fan och får smör i hela ansiktet! Men gott var det iaf ^^ håller ni inte med? Eller vad tycker ni bäst om att tugga på när ni bara vill äta en enkel kvällsmat? :)

Bästa mysiströjan ^^