Massa skit!

Efter en lång dag med svett, onda tår och mensvärk (ja jag skriver ut att jag har mensvärk för jag är en kvinna och jag har dragit samma jävla nitlott som många andra kvinnor och fått extrem mensvärk) men nu ligger jag här i sängen och känner att jag kommer för första kvällen på länge somna innan klockan 3 på natten (peppar peppar!!), kanske kan vakna upp utvilad imorgon då? Hade ju inte suttit helt fel att vakna så pass pigg att jag orkar packa ihop resten av alla mina saker innan klockan blir för mycket. För tydligen så räcker det inte med dem 23 lådor som jag redan packat ihop utan jag har typ 23 till!

På kvällen blir det nog att dra ut till Grand och skaka lite rumpa om jag inte är för trött efter packandet.

Men först lite sömn med minvetebot lindad runt min midja, godnatt mina hallontoppar, sov sött och dröm om alla småkryp ni mött :)


Bomfalleralla

Jaha då var det mesta nerpackat och man börjar inse att detta verkligen händer! Men när man sitter såhär på sitt rum på natten och allt ekar på dem tomma väggarna känns det lite tråkigt samtidigt.. Men mest kul såklart! Men ja nu sitter man här och soundtracket från the fault in our stars ekar tomt på väggarna och jag dricker smultrondryck och äter en och annan chililnöt och tar egopics med min fina Hamleysnalle och när tankarna flyger iväg kommer jag på migsjälv med att sitta och pille renhår från mina strumpor, hur ska jag klara mig utan min kära vän sven när jag går upp på kalla mornar? Får väl börja lägga undan pengar för att en dag köpa en egen ren som jag kan ha vid sängen.. Haha hur dumt lät inte det? Men ja once you go reindeer, you never go back! 
 
Har även spenderat mycket tid på weheartit och hittat alldeles förmånga inspirationsbilder för mitt eget bästa och vill direkt sätta mig framför symaskinen/ ställa mig med hammaren i handen och skapa alla mina idéer.. Men det får väl bli sen när jag har pengar (och kanske lite större yta än 47kvm). 
 
Imorgon flyger dem vuxna till Rom och ska spendera några nätter där och fira att Lasse fyller 50år så dem kommer inte kunna hjälpa mig med flytten och kommer inte ens vara hemma för att gå genom det sista fixet med mig men jag är en stor tjej nu och kan göra det själv (hoppas jag iaf!!!). När jag var mindre gick jag alltid upp och sa hejdå när dem skulle iväg någonstans men senaste året har det inte blivit så då jag oftast sover som bäst när dem ska köra, haha.
 
Nej nu finns det väl inte så mycket mer att skriva? Mina dagar går ut på pack och oro och ett och annat skratt, som det när jag var och fixade fransarna inne hos Dessan och vi började prata om att tappa fingrar och tår och att vi skulle gå och kasta dem på folk och då skrattade jag så jag inte trodde jag skulle få luft för kunde verkligen tänka mig det framför mig!
 
Som ni kanske förstått vid detta laget så kommer det bli massa långa texter nu bara för att jag ska lyckas få ut allt ur huvudet men förhoppningsvis får jag in en rutin på skrivandet så att ni kan få lite kortare inlägg sen när jag flyttat så ni inte missar något men ändå inte behöver läsa en novell varje gång.
 
Men nu ska jag leta fram en bok och krypa ner med Hamleysnallen och hoppas att jag snart lyckas somna! 
Ha det bäst mina tappra små hallontoppar :)
 
 

Sömnlös

Stress, trisstes, nervositet eller arbetslöshet - ja vad detta än beror på så har det pågått tillräckligt länge nu och eftersom jag sitter uppe hela nätterna för att jag inte kan sova så tänkte jag att jag ska skriva av mig lite här och det gör jag för min egen skull då jag måste få ut alla tankar ur mitt huvud! Är det nu någon som vill följa min resa i det sömnlösa så be my guest men som sagt så är detta främst för min egen skull (iallafall nu till en början).
 
Har suttit som en apatisk-apa idag och tänkt på hur jag kan lösa mina små problem med lägenheten som jag flyttar in i på måndag (för er som bestämt er för att gå in och läsa detta och undra "vadå flytt? sist hon skrev satt hon i skolan" ja jag har fått lägenhet i Kristianstad och jag sitter nu sömnlös om nätterna av någon anledning), jag är inte den personen som sitter och oroar mig för hur jag ska få upp en säng till 3 våningen själv eller hur jag ska lyckas ha råd med en lägenhet när jag är arbetslös utan mitt största problem i livet är att jag inte vet hur jag ska skilja av mitt sovrum från tv-rummet och vilket tyg jag ska ha på mina kuddar, ett annat stort problem enligt mig är hur jag ska få upp mina favoritböcker utan att dem ska bli förstörda men ändå synas alltid. Haha största problemen i världen! Tur att jag har andra männsikor som bryr sig om dem "riktiga" problemen och hjälps åt för att på bästa sätt få in mig i min lägenhet utan att jag ligger under en madrass i trapphuset!
 
Trodde fan aldrig dagen skulle komma då jag flyttar in i min alldeles egen lägenhet men snart snart SNART är dagen kommen och jag ska lära mig att flyga och bli en crazy coupon lady!! Men ja där slog klockan 03.30 och jag sitter fortfarande uppe och glor men nu har jag iaf skrivit av mig lite så hoppas på att jag kanske ska kunna sova lite nu innan det är dags att upp och slita igen! 
 
Ha det bäst alla som tappert vill följa mig på min resa och jag lovar att ni som sitter här genom mina sömnlösa nätter ska få en belöning när jag flyttat in för då kommer bilderna på hela kalaset.