Sömnlös

Stress, trisstes, nervositet eller arbetslöshet - ja vad detta än beror på så har det pågått tillräckligt länge nu och eftersom jag sitter uppe hela nätterna för att jag inte kan sova så tänkte jag att jag ska skriva av mig lite här och det gör jag för min egen skull då jag måste få ut alla tankar ur mitt huvud! Är det nu någon som vill följa min resa i det sömnlösa så be my guest men som sagt så är detta främst för min egen skull (iallafall nu till en början).
 
Har suttit som en apatisk-apa idag och tänkt på hur jag kan lösa mina små problem med lägenheten som jag flyttar in i på måndag (för er som bestämt er för att gå in och läsa detta och undra "vadå flytt? sist hon skrev satt hon i skolan" ja jag har fått lägenhet i Kristianstad och jag sitter nu sömnlös om nätterna av någon anledning), jag är inte den personen som sitter och oroar mig för hur jag ska få upp en säng till 3 våningen själv eller hur jag ska lyckas ha råd med en lägenhet när jag är arbetslös utan mitt största problem i livet är att jag inte vet hur jag ska skilja av mitt sovrum från tv-rummet och vilket tyg jag ska ha på mina kuddar, ett annat stort problem enligt mig är hur jag ska få upp mina favoritböcker utan att dem ska bli förstörda men ändå synas alltid. Haha största problemen i världen! Tur att jag har andra männsikor som bryr sig om dem "riktiga" problemen och hjälps åt för att på bästa sätt få in mig i min lägenhet utan att jag ligger under en madrass i trapphuset!
 
Trodde fan aldrig dagen skulle komma då jag flyttar in i min alldeles egen lägenhet men snart snart SNART är dagen kommen och jag ska lära mig att flyga och bli en crazy coupon lady!! Men ja där slog klockan 03.30 och jag sitter fortfarande uppe och glor men nu har jag iaf skrivit av mig lite så hoppas på att jag kanske ska kunna sova lite nu innan det är dags att upp och slita igen! 
 
Ha det bäst alla som tappert vill följa mig på min resa och jag lovar att ni som sitter här genom mina sömnlösa nätter ska få en belöning när jag flyttat in för då kommer bilderna på hela kalaset.
 
 

Kommentera här: